Sela do të rikandidojë për Strugën?

sela-640x406.jpg

Gjatë fjalimit të tij në Kuvend, ku po replikon me deputetin e VMRO-DPMNE-së, Ilija DImovski, deputeti i LR PDSH-së, dhe kryetar i komunës së Strugës, Ziadin Sela, kaq thënë se do të rikandidohet edhe një herë për kreun e Strugës.

“ Unë do të kandidoj përsëri për Strugën sepse mendoj se duhet të dal dhe të jap llogari. Ju mund ta mbështesni ish kryetarin e Strugës. Unë ju kam fituar një herë dhe do t’ju fitoj përsëri. Sela do të rikandidojë për Strugën”, ka thënë Sela.

Komentet
Top