Sela, Ostreni dhe Memedi e nënshkruajtën marrëveshjen për koalicion

selaa.jpg

Është arritur marrëveshje mes partive opozitare LR – PDSH, UNITETI dhe RDK, për koalicion në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të parapara që të mbahen më 11 dhjetor.

Me këtë rast, sot është krerët e partive, Ziadin Sela, Gëzim Ostreni dhe Vesel Memedi e kan nënshkruar marrrëveshjen për koalicion. Për pikat e marrëveshjes dhe platformën e koalicionit

Komentet
Top