Loading...

Selami shpall kandidaturën për kryetar të PD-së

selami-basha.jpeg

Kreu i PD-së Lulzim Basha ka dalë në një konferencë për mediat, duke njoftuar se kishte vendosur që të ngrijë funksionin e kryetarit të PD-së dhe duke nisur procesin e zgjedhjes së kryetarit të ri.

Pas kësaj deklarate i pari që ka shpallur kandidaturën për kryetar të PD-së është Eduard Selami dhe këtë gjë e ka bërë nëpërmjet ‘Twitter-it.

Komentet
Top