Loading...

Shantazhohet tetovarja: Më jep para ose të publikoj fotografi intime në Facebook

Why-spy-Facebook-Messages-are-useful-1200x630.jpg

Me 17.01.2019 në ora 14.45 në Stacionin Policor në Tetovë, një vajzë 20 vjeçare nga fshati Kamjan Tetovë, ka lajmëruar se D.S.(22) nga fshati Kamjan Tetovë, e ka kërcënuar gjegjësisht i ka kërkuar para, dhe nëse do të refuzonte i publikon fotografi dhe incizime me përmbajtje komprometuese.

Pas masave të ndërmarra, D.S. është arrestuar. Pas dokumentimit të tërësishëm të rastit do të ngritet padi adekuate penale.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media