Shelby Cobra 239 i mirëmbajtur dhe tërësisht origjinal, del në ankand brenda dy muajve (Foto)

Shelby-Cobra-239-i-mirembajtur-dhe-teresisht-origjinal-del-ne-ankand-brenda-dy-muajve-foto-780x4391497739508.jpg

Është prodhuara para më se gjysmë shekulli, por ky Shelby Cobra është shumë e mirëmbajtur.

Megjithëse i është nënshtruar disa riparimeve, modeli 239 i ka të gjitha pjesët origjinale dhe nuk i është ndryshuar aspak forma.

Vetura e vjetër që konsiderohet si më origjinalja ndonjëherë, pritet të dalë në ankand brenda dy muajve, por nuk bëhet i ditur çmimi fillestar.

Duke pasur parasysh se sa e rrallë është, si dhe veçantitë tjera, pritet që për këtë Shelby Cobra të jepen shuma të mëdha parash.

Komentet
Top