Loading...

Shenjat e qarta të torturës së ushtruar ndaj “Grupit të Kumanovës”

kumanova-dhuna.jpg

Fotografit e cilësis së lartë qartë treguan vuajtjen e grupit të Kumanovës që po hekin në burgjet maqedonase ! Ato janë shkrepur në procesin gjyqësor të rastit “Lagjja e Trimave” në të cilin janë të akuzuar 29 pjesëmarrësit e grupit të armatosur në ndodhitë e 9 dhe 10 majit të vitit të kaluar në “Lagjen e Trimave” – Kumanovë.

Ajo që deri tani është folur dhe shkruar në media, sot është dëshmuar edhe me pamje film

Me këto fotografi të cilësis së lartë ku edhe janë etiketuar me shenja dhe imazhe. Dhuna e madhe e ushtuar nga policia maqedonase ndaj të burgosurve shqiptarë .Në fotot e publikuara më poshtë vërehen qartë shenjat e dhunës që është ushtruar ndaj shqiptarëve, ata përpos që duken mjaft të dobësuar, në fytyrat dhe kokat e tyre kanë shenja të qarta të dhunës të shkaktuara nga mjetet e forta (kushedi çka fshihet në trupat e tyre)./Bota sot

kumanova dhuna1 kumanova dhuna kumanova dhuna2

rastikumaonovafoto6 rastikumaonovafoto5

Komentet

0 thoughts on “Shenjat e qarta të torturës së ushtruar ndaj “Grupit të Kumanovës””

  1. Beni says:

    sot u kthye prap ”zoteria” ?

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media