Loading...

Shfaqet në qiell “hëna e ujkut”. Ja cila shenjë e horoskopit do jetë me fat

hena-e-ujkut.jpg

Në natën midis 23 dhe 24 janarit, në qiell do të shfaqet e ashtuquajtura Hënë e Ujkut, që do të sjell ndryshime pozitive.

Hëna e Ujkut është e para Hënë e plotë në këtë vit.

Kjo do të bëjë kthesë të madhe te shumica. Sipas besimeve, më në fund do të zgjidhen gjërat e pazgjidhshme dhe do ta dini se cilin hap do të duhet të merrni.

Këtë vit Hëna e Ujkut është në shenjën e Luanit, kështu që para jush janë ditë më të mira. Ndoshta do të jeni në kontakt me dikë që e kujtoni apo për të cilin doni që telashet të harrohen tërësisht

Gjërat do të sqarohen në fund të janarit e fillim të shkurtit. Nëse keni plane për punë të re apo çfarëdo të re, ky është momenti ideal të filloni.

Komentet

Leave a Reply

Top