Loading...

Shkëlqim Berberi sjell bashkëpunim interesant me “Dj Iljano”

23331371_1632890896750140_822510870098541817_o.jpg

Këngëtari Shkëlqim Berberi, edhe pse mjaftë i ri në moshë por edhe në skenën shqiptare ai duket se i ka perveshë krahët dhe punon mjaftë për të sjellë projekte të reja dhe mjaftë të suksesshme në skenën tonë.

Publiku shqiptar e ka mirëpritur këngëtarin e ri në skenën tonë, duke marrë parasysh se personazhe interesant dhe me stil si ky i Shkëlqimit i mungonin skenës tonë.

Shkëlqim Berberi gjithashtu është një fytyrë shumë e dashur për gjininë femrore, ata madje shpesh e quajn si “Justin Bieber” shqiptar.

Neve nuk na mbetet gjë veçse Shkelqimit te ja urojmë të arrije majat e suksesit ne skenën shqiptare e pse jo edhe në atë ndërkombëtare./Ardit Ramadani

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media