Shkëndija – Milan, paraqitet një problem!

20525553_1503281949694356_5627759095079729576_n.png

AC Milan do të jetë rival i Shkëndijës në fazën e Play Offit të UEFA Europa League. Ndeshja e parë do të duhet të luhet më 17 gusht në Shkup, ndërsa takimi i kthimit në më 24 gusht. Mirëpo edhe ekipi i Vardaritdo të pret po në të njëjtën kohë dhe vend ekipin e Fenrbahces. Tani me siguri njëra ekip do të duhet të ndryshojë terminin ose vendin. Shpresojmë që ajo mos të jetë Shkëndija.

Komentet
Top