Loading...

Lutfi Haziri: Fotografia e shkrepur gjesti i ulët..(FOTO)

foto22.jpg

 Shkrepja e fotos në shtëpinë e Zotit me qëllime denigrimi është gjesti më i ulët që dikush mund ta bëjë. Kjo tregon kulturën e secilit dhe cka me thanë për disa që edhe në tempujt e lutjeve merren me diçka që ka qenë shumë aksidentale! Ne shkojmë në xhami për t’iu lutur Zotit, e ju merruni me ne. Çudi qysh disa media u japin hapësirë njerëzve, të cilët pa fije karakteri cenojnë privatësinë e të tjerëve, duke lejuar fotoshop. Me besim të thellë në Zot, lutem që të mos ketë njerëz të tillë në shtëpinë e Zotit! LH.

Kryetari i Gjilanit dhe nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri kohëve të fundit ka filluar t’i lutet Zotit. Ai çdo të premte shkon gati rregullisht në xhami. Fotografit e kritikuara nga vet Lutfi Haziri i kemi postuar me posht:

download (1) download

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media