Shpallje pune: Kërkohen punëtor për në Gjermani

auto_gjermanishtjaa-587x3871475921597.jpg

Staff Recruitment Balkan MK është në kërkim të personave për pozicionet e mëposhtme të punës:
1. Marangozë
Kushtet:
• Personat duhet të kenë përvojë pune në ndërtimin e dritareve dhe dyerve prej druri ose alumini
Vendndodhja e punës:
• në afërsi të Hofit
Paga dhe strehimi
• Paga (nëse keni përvojë në bërjen e dritareve dhe dyerve) deri në 11.00 Euro + strehimi i paguar
Niveli i gjuhës Gjermane
• duke filluar nga A2
2. Automekanikë
Kushtet:
• Personat duhet të kenë përvojë pune
Vendndodhja:
• Në Dresden dhenë Leipzig
Paga dhe strehimi:
• Paga duke filluar nga 10.00 Euro
• Strehimi duhet te paguhet nga vete personi (rreth 300 Euro)
Niveli i gjuhës Gjermane:
• Niveli A2 i mire
3. Infermiere/ë (për klinikën e rehabilitimit)
Vendndodhja:
• pranë Drezdenit si dhe në Köln, Düsseldorf dhe Bonn
Paga:
• Duke filluar nga 1900 – 2400 Euro me rritje të mëtejshme
Niveli i gjuhës Gjermane
• duke filluar nga B 1 (preferohet Instituti- Goethe)
PS: Për infermieret/ët kualifikimi i mëtejshëm dhe njohja e profesionit mundësohet nga punëdhënësi, por aplikantet/ët duhet të kenë 3 vite përvojë pune në këtë profesion.

PUNËSIM NË GJERMANI [email protected]
kontaktoni në numrin: viber 0038972522483
adresa: 2 Mak. Brigada nr.80 lok.8
1000 Shkup Maqedoni

Komentet
Loading...
Top