Loading...

Shqiptari vrau inspektorin sërb mes Beogradit…

largea_albbbserbb1462372743.jpg

Policia duket se i ka rene gjurmëve për te ndriçuar një vrasje misterioze mbi inspektorin e Përgjithshëm të Departamentit të Tretë të SUP-it ne Beogradit Dragan Radishic, ka shkruar agencia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar burimeve te “Vecernje Novosti” e cila thirret se zbulim është bere sipas një sistemi rus.

Një shqiptar vret inspektorin serbë n’midis Beograd-it. Kjo zbulohet tash pas 20 vitesh pas vrasje se inspektorit serb ?!

Sipas mediave serbe ky “është hetimi 20-vjeçare, një nga vrasjet e para të mafias në rrugët e Beogradit, që ishte në sajë të sistemit rus për përpunimin shenjat e gishtave. Nga një distancë e afërt inspektorët u pushuan nga puna 18 të shtëna, ka shumë të ngjarë nga “Scorpion” dhe shumica e plumbat goditi atë në kokë. Dhe tash kur flitet për “zotësinë e hetimeve serbe ne Serbi deri ne Preshvë…shtrohet pyetja ne Luginen e Presheves, pas lufte janë vrare e zhdukur mbi 20 shqiptare civile, intelektual, deputet e biznesmenët e njohur dhe për çudi kjo aftësi e hartuesve serbe deri tash nuk u dëshmua ?! , ka shkruar “Presheva Jonë”.

Në bazë të një gjurmë gishtash nga skena, pas dy dekadave të ekzekutimeve, është identifikuar shqiptari, një ish-tregtari të këmbimit valutor në Beograd, si kryes të drejtpërdrejtë të krimeve.

Sipas këtyre te dhënave, ne Beograd, shqiptar, emri i të cilit nuk është publikuar ende, është i fshehur për vite në Lindjen e Mesme dhe policia serbe e aspak gjetur atë, dhe së shpejti do të fillojnë procesin për ekstradimin e tij.

Gjurmët e krimit inspektorëve skena Radišića të futur në sistemin e ri përkoi me gjurmët e gishtave të një njeriu i cili u arrestua më pas për trajtimin në valutë të huaj.

Ky shqiptarë mesi i viteve nëntëdhjetë ka grupin e ti të tregtarët e këmbimit valutor në rrugët e Beogradit. Dyshohet se ai ka punësuar një nga kriminelët më të mëdha, këmbë për shkak të vrasjeve të tjera pas Radishicit. Supozohet se krimi është kryer për para, por pas vrasjes u strehuan në Kosovë.

Komentet

Leave a Reply

Top