Loading...

Shqiptarit nga Tetova i bllokohet llogaria me 400 mijë euro

20160126195025-bundle-money-bills-currency-excess-paper-rolled-wealth-buy.jpeg

Prokuroria ka bllokuar llogarinë bankare të një shqiptari nga Tetova, e cila ishte hapur në një bankë të nivelit të dytë në Tiranë.

Llogaria bankare e shqiptarit të identifkuar me emrin Ali Jashari ishte në vlerën e 400 mijë eurove.

Ali Jashari jeton në Gjermani dhe sekuestrimi është bërë në kuadër të hetimeve për “Pastrim i produkteve të veprës penale” ose “veprimtari kriminale”. Tetovari duhet të dëshmojë tani se paratë i ka të pastërta.

Tema

Komentet
Top