Shuhen gazetat dhe portalet e afërta me VMRO-në

vesnici.jpg

Aleksandar Dinev, pronar i kompanisë së re “Media Print” e cila e boton gazetën e përditshme “Dnevnik”, gjysmë ore më parë ka tubuar të punësuarit dhe u ka thënë se gazeta e cila botohet nga viti 1996, sot do të botoj numrin e fundit.

Të punësuarit prej nesër janë në pushim i cili zgjat 20 ditë, përderisa të rregullohen formalitetet.

Dnevnik ka qenë gazeta e e parë private në Maqedoni.

Përpos “Dnevnik”-ut, nuk do të funksionojnë as portalet “Vest”, “Utrinski Vesnik” dhe “Telegraf”.

Komentet
Top