Si kanë qenë në rini liderët më të fuqishëm të botës – FOTO

young-world-leaders-photos-2-58ef6c8bef6cb__700.jpg

I keni imagjinuar ndonjëherë liderët botërorë se si kanë qenë në moshë të re. Është e çuditshme të shohësh këta njerëz që tani drejtojnë botën, apo që kanë shkaktuar kaq trazira në të shkuarën dhe në të tashmen.  Në adoleshencë duken të pafajshëm dhe të pa interesuar në lidhje me të ardhmen e tyre. Për të shuar kureshtjen se si burrat apo femrat më të fuqishëm të planetit kanë qenë në rini, ne po ju prezantojmë disa fotografi të tyre

Joseph Stalin, djalë i ri-1902Bill Clinton duke i dhënë dorën presidentit President John F. Kennedy në Shtëpinë e Bardhë-24 korrik 1963

Princesha Elizabeth e Anglisë kur ishte 18 vjeçe. Ajo ka dalë këtu gjatë Luftës së Dytë Botërore- 1945

Vladimir Putin adoleshent-1966

Barack Obama duke pirë cigare

John F. Kennedy 10 vjeç, me flokët e tij të ndarë anash-1927Richard Nixon që shfaqet si anëtari i Futbollit në skuadrën e “Whittier College” në Whittier, 1930.

Donald Trump në Akademinë Ushtarake në Nju JorkAngela Merkel duke përgatitur një vakt në kamp me miqtë e saj në Himmelpfort. Ka dalë korrik të vitit 1973

Nelson Mandela i ri- 1961

Adolf Hitleri i ri

George W. Bush në bejsboll, në Yale University, 1964-1968

Papa Françesku një djalë i vogël

Fidel Kastro në Nju Jork, gjatë një interviste-1955

Bashar al-Assad fëmijë, tani Presidenti i Sirisë

Hillary Clinton e re-1969

Komentet
Top