Loading...

Si po i transferon Gjermania rezervat e saj të arit

ari-gjerman-5.jpg

Financë – Vlera e tij është matësi më i mirë i performancës ekonomike të një shteti, është në kuptimin më pozitiv të fjalës, djersa e një populli e materializuar në ato që njihen si ‘kallëpe’ apo ‘shufra magjike’. Çfarë po ndodh me këtë pasuri dhe si po operon së fundmi shteti gjerman për t’iu përshtatur sfidave të kohës 

Komentet

Leave a Reply

Top