Loading...

Si të nxirrni jashtë shtëpisë të gjithë energjinë negative

maxresdefault-1-3.jpg

Energjitë negative në shtëpinë tuaj mund të ndikojnë në marrëdhëniet midis anëtarëve të ngushtë në familje ndaj duhen eliminuar.

Ja si të përdorni limonin jeshil për të larguar energjinë negative dhe për të rivendosur harmoninë në shtëpinë tuaj.

Limonat janë të dobishëm jo vetëm për shëndetin dhe bukurinë tuaj, por edhe nga pikëpamja e energjisë. Aroma e tyre unike është e përkryer për shtëpinë tuaj dhe do të eliminojë plotësisht negativitetin .

Mënyra më e lehtë për ta bërë këtë është vendosja e 3 limonave në shtëpinë tuaj dhe hedhja e tyre kur ato kthehen në ngjyrë të zezë. Në këtë mënyrë ju do të kuptoni që ata kanë pëthithur energjitë negative.

Një tjetër alternativë është të zieni një limon në ujë shiu vendoseni atë në dhomën që mendoni se janë të pranishme energjitë negative. Ju mund ta mbani dhe në çantë për të mbrojtur veten.
Vendosni 9 limona në një tas qeramike afër frigoriferit, ose 3 të tillë në tryezën tuaj në punë për të parandaluar energjitë negative.

Gjithashtu ata janë një alternativë e mirë nëse keni probleme me gjumin.
Metoda më e mirë kundër energjive negative është prerja e limonit në 4 pjesë dhe formimi i një kryqi. Vendos pak kripë dhe lëreni pjatën me limona poshtë shtratit tuaj. Në mëngjes largojeni për të hequr energjitë negative.

Komentet
Top