Sia më në fund tregon fytyrën, por jo vetëm (Foto+16)

auto_283a1f7057df46605ac91066d4a1b7ee1507790858.jpg

Këngëtarja e njohur Sia, më në fund ka treguar fytyrën e saj në tërësi, dhe jo vetëm kaq.

Në një postim të fundit këngëtarja është shfaqur e veshur në një mantel të bardhë i cili nuk e ka mbuluar atë tërësisht.

Fytyra e Sia-s shihet që është e mbuluar me maskë, ndërsa mbishkrimi i kësaj fotoje, të cilën e ka postuar grimerja e saj, tregon që këngëtarja nuk kishte njohuri se po fotografohej.

Gjithashtu Sia ka bërë regjinë e filmit të saj të parë.

Komentet
Loading...
Top