Loading...

Skandal në TETOVË! Mbyllet thesari shtetërorë dhe zhvendoset në Gostivar !

thumbnail_image-0-02-05-378159544a5dbaab0c7a5b867e7a12b01d427aadaa7ebec217a014a1748ba58b-V.jpg

Në mënyrën më qesharake të mundëshme, thesari i Tetovës ka ngrirë ushtrimin e veprimtarisë së tijë për shkaqe banale, ku i punësuari i vetëm në këtë institucion ka marrë pushim shëndetësorë dhe institucionit si i tillë pamundësohet funksionimi i tijë.

Nga data 20 Shkurt pa asnjë paralajmërim ky institucion do të mbyllet, deri kur do të zgjasë kjo gjendje e cila dëmton punën e cila nënkupoton shpenzime shtesë për shfrytëzuesit buxhetor nuk dihet.

Ndryshe, Thesari është institucion në varësi të Ministrisë së Financave të Republikës së Maqedonisë. Institucion që udhëhiqet nga kuadër i VMRO-DPMNE-së.

A është kjo edhe një goditje që I’u bëhet tetovarëve nga aparati shtetërorë?

Komentet
Top