Loading...

SKANDAL: Seks në medresen e Prishtinës – VIDEO

Capture.JPhhhG-1200x630.jpg

Dyshohet se profesorët në medrese kanë kryer marrëdhënie seksuale me nxënëset e tyre.

Është institucion arsimor që udhëhiqet nga Bashkësia Islame e Kosovës.

Në të mësohet Kurani dhe lëndët e tjera fetare.

E mes tjerash aty hoxhollarët ligjërojnë edhe për moralin që duhet të ketë një besimtar i fesë myslimane.

Por, duket se ky moral nuk vlen për disa nga profesorët në këtë medrese.

Emin Behrami, profesor shumë vjeçar në medresenë Alauddin, ka denoncuar publikisht ish kolegët e tij, duke treguar në emisionin Frontal se profesorët kanë kryer marrëdhënie seksuale me nxënëset e tyre.

E për këtë çështje janë disa nxënëse të medresesë që kanë rrëfyer në lidhje me akuzat që Behrami i bëri në emisionin Frontal.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media