Loading...

SKANDAL/Vajza Aziz Pollozhanit studion në Austri, merr pagë në UNT (DOKUMENT)

36360452_10155992606978171_5960982275439984640_n-810x429.jpg

Valon Bela!
Të nderuar dashamirë të arsimit shqip, Ju që jeni shqetësuar për mbarëvajtjen e arsimit të lartë si dhe personave që (keq)menaxhojnë me institucionet arsimore publike,
Më poshtë ua sjell dokumentin e radhës si dëshmi për ‘shpërblim’ të familjarëve të rektorit të UNT-së, Aziz Pollozhani.

Lura Pollozhani, vajza e Azizit.

Gent Reçi, nipi i Dajës.

Albulena Halili, mbesa nga motra e gruas së Azizit (balldëzka)

Ky Universitet po shkatërrohet përmes nepotizmit dhe miqësisë akoma pa filluar si duhet.
Shumë shpejt do të ngriten paditë e para ndaj keqpërdorimeve të binomit të krimit në këtë Universitet Aziz – Rizvan.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media