Skandaloze: Seks midis Prishtinës – FOTO dhe VIDEO (+18)

0e2.jpg

Sot me datën 12 tetor rreth orës 10:20 në parkun e qytetit ndodhi një gjest shumë i pa hijshëm nga 2 qytetarë, një çft bëjnë seks shum pranë rrugës dhe shum afër shtëpive.

Këto foto janë realizuar nga një lexues i rregullt i portalit mikmiki.com, i cili jeton shumë pranë parkut të qytetit ku edhe shihet në pamje më poshtë, pas një interviste të shkurtër me të, tha se kjo nuk ka ndodhë për herë të parë ka shum raste të tilla por policia nuk ndërmer asgje.

Edhe shumë qytetarë të tjerë të kësaj rrethine ankohën se ndodhin shum gjëra të pa dëshiruara siç janë seksi, droga dhe prostitucioni dhe çka është më e keqja e kësaj se këto po ndodhin shumë pranë shtëpive.


FOTO:

0

0a

0b

0c

0d

0e

0f

0g


VIDEO:

Komentet
Loading...

Leave a Reply

Top