Sot nuk festohet vetëm dita e verës, por edhe dita e …

love-couple-goals-relationship-Favim.com-4267833.jpeg

Sot, më 14 Mars, Shqipëria feston Ditën e Verës.

Por a e dini se 14 marsi është edhe Dita Ndërkombëtare e biftekut dhe seksit oral?

Një iniciativë që filloi si një shaka në Shtetet e Bashkuara për të luftuar ‘tiraninë’ e Shën Valentinit, pikërisht një muaj pas ditës më romantike të vitit. Megjithatë seksi oral vijon të mbetet një tabu, sidomos në Shqipëri, e sidomos në një marrëdhënie martesore.

Sipas një studimi të kryer nga 3 gjinekologë shqiptarë nga viti 1995-2002 (1097 burra dhe gra të pyetura), 73% e burrave deklarojnë se nuk kanë bërë asnjëherë seks oral me gruan, ndërsa 58% e tyre shtojnë se, ndërsa nuk e kanë bërë me gruan, kanë provuar seks oral të kënaqshëm me të dashurat.

Komentet
Top