Loading...

Stipe Mesiç me veshje kombëtare shqiptare – FOTO

mesic.jpg

Pasi vendosi plisin e bardhë dhe bëri shqiponjënen në Tetovë godet sërish Ish presidenti i Kroacisë, Stipe Mesiç duke u veshur me tesha kombëtare shqiptare.

“Ish Kryetar i Kroacisë, Stipe Mesic me veshje kombëtare shqiptare së bashku me mikun e tij më të ngushtë dhe njëherit veprimtarin e çështjes kombëtare Idris Sulejmani nga Zherovjani i Tetovës i cili vepron dhe jeton në Kroaci”, thuhet në përshkrimin e fotos e cila po qarkullon në rrjetet sociale.

Komentet

Leave a Reply

Top