Loading...

Strakosha në super formë, por Lacio kërkon portier tjetër

auto_Thomas-Strakosha-658x370-640x3601491717294.jpg

Portierët aktualë te Lacio nuk bindin, dhe kryeqytetasit janë futur ne merkato për të gjetur një zëvendësues të denjë për Strakoshën. Kështu raporton ”Gazetta dello Sport” në shkrimin e sotshëm të gazetës.

Portieri Marketi nuk ka luajtur fare këtë sezon, por ai ka një kontratë deri në fund të sezonit dhe mund të rikthehet së shpejti.

Ndersa portieri i dytë, Ivan Vargiç, ka zhgënjyer në ato pak mundësi që i janë dhënë në Europa Ligë dhe mund të largohet, po ashtu edhe portieri i tretë nuk ofron siguri.

Komentet
Top