Superylli i NBA-së ndjekë stërvitjet e Prishtinës!

auto_20914520_1701044143239996_81767983155491255_n1503070577.jpg

Në faqen e klubit të basketbollit Sigal Prishtina, kampion në fuqi, është postuar një foto shumë interesante dhe një shkrim në lidhje me yllin e NBA-së.

“Ylli i NBA Kyrie Irving ndjekë stërvitjet e Prishtinës në rrjetet sociale. Irving ka pëlqyer një foto të mikut të tij dhe lojtarit të Prishtinës, Patrick Cole pas seancës stërvitore të së mërkurës. Irving, dyert në Prishtinë i ke të hapura”, thuhet në faqen e KB Sigal Prishtina

Komentet
Top