Loading...

Syri i Tigrit, ajo që ju duhet kundër energjive negative

Natural-tiger-eye-raw-stone-Easter-decoration-bonsai-gifts-for-guests-Christmas-party-suppliers-fish-tank.jpg_640x640.jpg

Të gjithë kemi nevojë për diçka që na mban larg, energjive negative apo përjetimëve të këqija. Nje nder guret qe eshte efikas ne mbrojtje nga sulmet energjike eshte edhe guri i quajtur Syri i Tigrit.Syri i Tigrit eshte nje gur qe vepron sikur pasqyre ne nivel te energjise. Eshte nje nga guret me te persosur te mbrojtjes ne ezoterizem, duke ndaluar energjite negative qe te hyjne.Ai mund te shoqerohet me kripe per te mbrojtur nje shtepi, duke e vendosur ne kater qoshet e nje dhome ose ne kembet e krevatit per te ndaluar sulmet e nates. Ai gjithashtu mbron duke e kthyer energjine te derguesi i magjise, pra duke ja kthyer atij mbrapsht. Fenomen i ralle, por ka raste kur demonet e coptojne gurin qe te arrijne deri qellimi i tyre. Ky gurë ndryshe njihet edhe guri i shenjës së virgjëreshës që mbronëato nga sëmundjet e ndryshme dhe nga syri i keq.

Komentet
Top