Unë jam fajtori!

Shkruan: Faton Esati, Stamboll Në shumë raste të ndryshme, në biseda me miq dhe shokë, në familje, nëpër media, etj.

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media