Takimi i partive shqiptare, mungon BESA – VIDEO

Takimi-i-partive-shqiptare-19-07.jpg

Paritë shqiptare kanë filluar takimin e tyre të radhës në kuadër të takimeve të rregullta të diktuara nga Deklarata e përbashkët. Takimi i sotëm është thirrur nga Vesel Memeti. Në takimin i cili po zhvillohet në hapësirat e Kuvendit është i pranishëm kreu i BDI-së Ali Ahmeti, PDSH përfaqësohet nga nënkryetari Luan Tresi dhe deputeti Bardhyl Dauti ndërsa LR-PDSh-ja përfaqësohet nga deputeti Syria Rashidi. Në takim nuk merr pjesë Lëvizja Besa.

Komentet
Top