Loading...

Të biesh në dashuri 94 vjeçe

auto_1481282550margaret1481292169.jpg

Pensionistët në Britani po faktojnë se kurrë nuk je shumë i vjetër për të gjetur dashurinë, ndërsa numri i çifteve të moshuar që lidhen në martesë është duke u rritur.

Një dokumentar nga Channel 4 po bën publike histori dashuri që janë përtej statistikave, siç janë një prej çifteve Georgina, 94 vjeçe dhe Raymond, 86 vjeç, të cilët janë njohur me njëri-tjetrin në qendër azili.

Çifti, që të dy të ve, vendosën që të martohen me njëri-tjetrin dhe për Georginan të biesh në dashur në moshën 94-vjeçare është po aq emocionuese, joshëse dhe marramendëse.

Por një tjetër histori e bërë pjesë e kësaj rubrike është edhe ajo e çifti Victor, 77 vjeç, dhe Margaret, 81 vjeçe, të cilët u lidhën në martesë 3 vite pasi u njohën online.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media