Të performosh simfoninë e Bethovenit me 5 kitare njëherësh

59hetimsssssa.jpg

Kitaristi “samurai” është një kitarist ekspert i cili vendosi të tregojë të gjitha aftësitë e tij duke performuar simfoninë e famshme “Fur Elise” nga Beethoven por duke e luajtur në pesë kitara njëkohësisht. “Disa pyesin veten se pse e bëra këtë? Duke luajtur në pesë kitara në fakt tingëllon pak qesharake dhe nuk sjell asnjë dobi. Doja vetëm të kuptoja nëse isha në gjëndje ta bëja. Ja dola mbanë”, tha kitaristi.

Komentet
Loading...

Leave a Reply

Top