Loading...

Të sëmurë nga xhelozia/ Shenjat e Zodiakut, që do t’ua bëjnë jetën ferr

auto_xhelozia1554112701-696x391.jpg

Partnerin e ndjen si pronë dhe çdo gjë që i pëlqen atij mund të ndikojë në lidhje. Shpesh është romantik por më shumë është kontrollues. Kërkon që partneri ti kthejë çdo gjest që bën për të.

Akrepi- Gjithnjë dyshues, është tipi që zakonisht nuk e shpreh menjëherë xhelozinë por vë në dukje çdo gjë që nuk pëlqen tek partneri. Zakonisht një akrep do të flasë hapur kur do distancë.

Bricjapi- Ka një tendencë për të planifikuar çdo gjë. Këtë e përdor edhe si armë kundër partnerit. Bëhet shpesh kontrollues deri në obsesiv. Është e rëndësishme që të diskutohen limitet e marrëdhënies që të mos humbësh besimin e një Bricjapi.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media