Loading...

Telma me anketë të re, nga njësia 1 deri tek 6-ta

20-1-620x330.jpg

Partitë politike në pushtet janë lëshuar me të madhe në anketa të porositura për ta ndryshuar mendimin tek qytetarët e revoltuar nga regjimi aktual.

Sipas këtyre anketave, partitë e pushtetit do ti fitojnë zgjedhjet në të gjitha njësitë zgjedhore në Maqedoni. Në Njësinë numër 1 LSDM udhëheq kundrejt VRMO-së ndërsa në të 2 dhe 4 epërsia e VMRO-së është e ngushtë.

Anketa e fundit e realizuar nga televizioni Telma dhe Qendra Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar, del me këto rezultate.

Njesia e parë zgjedhore:

21.9 për qind – Koalicioni VMRO-DPMNE

24.2 për qind – koalicioni i LSDM-së

7.6 për qind – BDI

5 për qind – Besa

2.6 për qind – PDSH

3 për qind – Aleanca për Shqiptarët

Njësia e dytë zgjedhore:

VMRO-DPMNE – 19.3%

SDSM – 17.9%

BDI- 8.1%

PDSH – 4.1%

Aleanca për Shqiptarët – 1.7%

Besa – 2.6%

Njësia e tretë zgjedhore:

VMRO-DPMNE – 35.6%

LSDM- 26.1%

Njësia e katërt zgjedhore:

VMRO-DPMNE – 28.3%

LSDM – 26%

Njësia e pestë zgjedhore:

VMRO-DMNE – 29.5%

LSDM – 21.5%

BDI – 6.7%

PDSH – 1%

Aleanca për Shqiptarët – 1.3%

Besa – 1.3%

Njësia e gjashtë zgjedhore:

BDI – 18.9%

PDSH – 10%

Besa – 10%

Aleanca për Shqiptarët – 4.3 për qind.

VMRO-DPMNE – 8%

LSDM – 5.3%

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media