Loading...

Tetovë: Bukuritë e bjeshkëve të Malit Sharr në stinën e dimrit – VIDEO

kodra-e-diellit-popova-sapka-lesnica.jpg

Këto pamje që do ti shihni nuk janë Alpet e Zvicrës apo Austrisë por janë bukuritë e Bjeshkëve të Malit Sharr mbi Kodrën e Diellit në Tetovë, respektivisht vendi i quajtur Leshnica.
Një grup avanturistësh nga Danimarka të cilët eksplorojnë natyrën nëpër botë këtë rradhë kanë vizituar Malin Sharr dhe kanë publikuar video të cilët do të ju mahnisin. Sot do të shikoni pjesën e parë ndërsa ditëve në vazhdim pjesë tjera të xhirimeve pasi të publikohen nga autorët./Shqipmedia

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media