Loading...

Tetovë, gjendet i vdekur në vendin e punës

vdekur-750x430.jpg

Dje (23-dhjetor) rrethë orës 07.00, nga ndihma së shpejtë e Tetovës, ësht denoncuar se, në një objekt të rrojes së një fabrike, me lokacion në rrugën regjionale Tetovë-Zhelinë, është gjetur i vdekur 53- vjeçari N.S. nga fshati Përshefcë e Tetovës.

Pas kryerjes së kontrollit të trupit të pa jetë nuk janë konstatuar shenja dhune, kështu që janë kryer hetimet me pjesmarje të Prokurorit publik dhe ekipit të Sektorit për punë të brendëshme Tetovë, kurse trupi i pa jetë i është dorëzuar familjes.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media