Loading...

Tetovë: Homazhe për Astrit Deharin – FOTO

0-70.jpg

Qindra qytetarë të Tetovës sonte kanë marrë pjesë në homazhet për nderë të aktivistit të ndjerë të Vetvendosjes, Astrit Dehari.

Homazhet janë organizuar nga studentët mjekësisë në Universitetin e Tetovës dhe aktivistë qytetarë.

Homazhet janë mbajtur në qendër të Tetovës, respektivisht para Qendrës për Kulturë, ku janë ndezur qirinj në nderim të aktivistit të shquar nga Slluoçani i Kumanovës.

0a

0b

0c

0d

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media