Tetovë: Konkurs Pune-Iam Water Scardica – APLIKO

22471320_10154794503351536_1614238749_n.png

Iam Water Scardica: Vendi i Suksesit Tuaj.

Me qëllim të zgjerimit të aktiviteteve vepruese kompania Sun and Stars, me seli në Tetove, Fabrika e prodhimit të Ujit Iam Water konkurs për vende pune si : DREJTOR I SHITJES, Agjent në Teren Komercialist, Magaziner, Kontabilist, punetor Sanitar.

Klikoni në Linkun e poshtëshënuar për aplikim dhe përshkrim të vendeve të punës:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqDUOBASU8AdVcMrG9XqU7pd5qvY-RNMmlnxzjGa2I3A9fOg/viewform

Komentet
Loading...
Top