Loading...

Tetovë: Në Kodrën e Diellit u organizua debat lidhur me turizmin malor

download-1-1.png

Sot në Kodrën e Diellit, më saktësisht ne Hotel Slavija u organizua debat lidhur me arsimin, investimet, barazinë gjinore, etj.. Në mesin e bashkëbiseduesëve kishte figura të njohura politike, deputetë, drejtorë sektoresh të ndryshme, ministra. Theks të veçantë i vendosën turizmin malor, kryesisht parqeve kombëtare që priten të shpallen së shpejti. Pati debat mes organizatave joqeveritare, sektorit civil dhe të punësuarve në poste kyçe. Gjithashtu temë e debatit ishte edhe referendumi i 30 shtatorit, për të cilin u fol goxha pse duhet votuar dhe rrezikshmërinë nëse ai nuk kalon. Referendumi do ishte hap i madh për shqiptarët e Maqedonisë drejt integrimeve Euro Atlantike.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media