Loading...

Teuta Arifi 10 ditë rresht përkrahë banorëve që pësuan gjatë vërshimeve – FOTO

teuta1.jpg

Kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi bashkë me stafin e komunës meritojnë çdo lëvdatë për përkushtimin e saj ndaj banoreve që pësuan nga vërshimet e 3 gushtit në Tetovë dhe fshatrat përreth. Ajo çdo ditë ka qenë në mesin e banorëve për t’u dhënë përkrahje morale dhe për të ndihmuar në hallet e tyre por edhe si kryetare e shtabit të Krizës ka mbikqyrur punën e shtabit në rajonet e përmbysura të Tetovës.

Nuk nguruan të fajësojnë për katastofën bile nuk ngelën mangut as bashkëpartiakët e saj funksionar të lartë të partisë ( emra të njohur për redaksinë ) që me anë të financimit të një portali lokal të Tetovës të kritikojnë dhe akuzojnë ashpër kryetaren e komunës për dështim në momentet kur ajo ishte më ngushtë.

Nuk do mend se Teuta Arifi dështoi në shumë sfera në udhëheqjen e komunës së Tetovës por ajo e kaloi provimin gjatë katastrofës që kaploi Tetovën, për dështimet apo sukseset në menaxhimin e komunës në të ardhmen do të kritikojmë me vend dhe në kohë./Shqipmedia

Më shumë foto gjatë këtyre 10 ditëve të aktiviteteve të kryetares së komunës së Tetës Teuta Arifi klikoni në vazhdim në linkun zyrtar të saj në Facebook: https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/photos_stream

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media