Teuta Arifi: Mënyra e të bërit biznes në Xhepçisht, shembull për tu ndjekur – FOTO

22382409_1898945243479686_3022057578227884064_o.jpg

Xhepçishti është një shembull për tu ndjekur për sa i takon zhvillimit të biznesit. Është për tu admiruar se me sa mund dhe sakrificë shumë familje kanë aritur që ta zhvillojnë biznesin e tyre dhe ta transformojnë atë nga një biznes i vogël me vëtëpunësim, në kompani që sot jane me renome ndërkombtare, të cilat konkurojnë në tregjet e huaja.
Mbështetje pa rezervë do të kenë të gjitha bizneset pa përjashtim nga ne si autoritete lokale. Me ndryshimin e politikave strategjike qeveritare ekonomia do të zë një theks të veçant, ku zhvillimi i mëtutjeshem i decentralizimit do të bëj të mundur përmes programit për zhvillimin të barabartë rajonal, biznesi të ndihmohet edhe më shumë.
Falemderit Xhepçishtit, falemderit sipërmarjes
NDRYSHIMI VAZHDON ME NE…Teuta Arifi

Komentet
Loading...
Top