Teuta Arifi: Rruga te Kazerma bëhet realitet – FOTO

thumbnail_DSC_4884_1024x683.jpg

Teuta Arifi sot ka inspektuar punimet në rrugën e Kazermës që tashmë është përfunduar dhe po asfaltohet.
E para e komunës së Tetovës në rrjetin social fejsbuk shkruan:

Një aks rrugorë i cili lidh shumicën e vendbanimeve të Komunës së Tearcës, Porojit, Xhepçishtit por edhe rrugën rajonale të Jazhincës me Tetovën tashmë është drejtë përfundimit.

Asfaltuam rrugën tek kazerma e cila ishte në gjendje të dërrmuar.
Lehtësuam qarkullimin e makinave dhe banorëve të cilët jetojnë në këtë vendbanim. Ndriçuam gjithë Drenocin dhe Porojin me led.

Jepi forcë argumentit më “15 TETOR”.

NDRYSHIMI VAZHDON ME NE

Komentet
Loading...
Top