Loading...

Teuta Arifi vizitë në Reçicë të Vogël – VIDEO

22046803_1886712691369608_3681251159293809716_n.jpg

E mbani mend rrugën “172” ?
Të gjithë kryetarët e komunave e kishin braktisur si premtim, megjithëse kjo rrugë e një rëndësie të veçantë lidhte Reçicat me pjesën e fshatrave të Komunës së Bogovinës, që njëherit shërben edhe si një arterie për të lidhur dy Reçicat me qytetin
E dhamë fjalën, e mbajtëm premtimin.
Sot kjo rrugë është me kanalizim fekal, trotoare dhe është rregulluar kanali për ujitje bashkë me gypin e ujësjellësit.
Këto janë punë të prekshme që banorët e Reçicës i ndjejnë dhe i shohin në përditshmëri.
Reçica din të bën dallimin midis fjalëve dhe veprave.
Do të punojmë çdo ditë të punës sonë me zemër për Reçicën
NDRYSHIMI VAZHDON ME NE …

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media