Loading...

Thirrje urgjente: Florenti duhet të operohet brenda 72 orëve, ja mënyrat se si mund ta ndihmoni atë (FOTO)

ndihme-1.jpg

Florent Hoxha, i moshës 20 vjeçare nga fshati Krajkovë – Gllogoc, student i mjeksisë, është diagnostifikuar me Leukemia Akute.

Për shkak të moshes së re, natyrës së sëmundjes dhe mundësive të kufizuara diagnostike duhet që diagnostifikimi dhe trajtimi i mëtejmë të bëhet jashtë vendit, sa ma shpejt (urgjent) që është e mundur. Lusim të gjithë njerëzit vullnetmirë, të cilët kanë mundësi të na ndihmojnë për të mbledhur paratë e nevojshme për shërimin e Florentit.

Mënnyra e parë se si mund t’a ndihmoni Florentin është e shpjeguar në këtë foto:

Mënyra e dytë është duke donuar para përmes këtij linku:

https://www.gofundme.com/ti-ndihmojme-florentit

Komentet
Top