Loading...

Tifozët shqiptarë përleshen me maqedonasit duke përkrahur Pejën (VIDEO)

foto1.jpg

Ndeshja mes Kumanovës dhe Pejës, e vlefshme për Ligën Ballkanike, ka sjelle incidente.
Janë disa shqiptarë nga Maqedonia respektivisht tifozët Ilirët, që janë përplasur me disa tifozë maqedonas.
Vlen të cekët, se një numër i madh i tifozëve shqiptarë nga Maqedonia, ishin të pranishëm në këtë sfidë.

Komentet

Leave a Reply

Top