Tre deputetë largohen nga VMRO-DPMNE-ja

vmro_62.jpg

Së paku dy deputetë dhe një deputete të VMRO-DPMNE-së të pakënaqur nga udhëheqësia partiake kanë vendosur ta lëshojnë partinë, informon portali PlusInfo.

Sipas informacioneve jozyrtare, ata veçmë kanë biseduar me partitë e bllokut të djathtë maqedonas, ku planifikojnë të kalojnë, transmeton Gazeta Lajm.

Pritet që kjo të zyrtarizohet gjatë këtyre ditëve dhe të publikohen emrat e deputetëve.

Komentet
Top