Loading...

Tre komuna në Maqedoni do të udhëhiqen nga femrat, njëra shqiptare – FOTO

0-3.jpg

Manastiri, Haraçina dhe Makedonska Kamenica janë komunat që do të udhëhiqen nga gratë.

Natasha Petrovska fitoi në Manastir, Milikije Halimi do të udhëheq në Haraçinë, ndërsa Sonja Stamenkova do të udhëheqë komunën e Makedonska Kamenicës.

Rezultatet oficiale për të tre komunat:

1. Manastiri

2. Haraçina

3. Makedonska Kamenica

Komentet
Top