Loading...

Trend dhe fashion. Djema këto janë xhinset që do ju bëjnë të dukeni bukur! [FOTO]

2fa591762991fc3b607d44a84f82d81a_L.jpg

I domosdoshëm, i përjetshëm dhe më i lehti për t’u veshur e për t’u kombinuar pothuajse në të gjitha rastet.

Xhinset janë një veshje prej së cilës ne nuk do të heqim kurrë dorë.

Trendet për meshkujt për këtë vitë, konfirmojnë klasikët e mëdhenjë modelet do jenë, The Stretch Slim, skinny, The Spray On, Super Spray On etj.

Për më shumë hidhini një sy modeleve që intv ju sjell më poshtë:

topman-stretchskinny2.jpgtopman-stretchskinny1.jpgtopman-stretchslim2.jpgtopman-stretchslim1.jpgtopman-taperfit2.jpgtopman-taperfit1.jpgtopman-supersprayon2.jpgtopman-supersprayon1.jpgtopman-originalfit2.jpgtopman-originalfit1.jpgtopman-sprayon2.jpgtopman-sprayon1.jpg

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media