Loading...

Turnir tradicional në futboll “Bogovina 2016”

13106659_1304010919615639_601739206_o.jpg

Me 1 maj në Bogovinë të Tetovës organizohet turiiri tradicional në futboll të vogël. Sipas organizatorëve, turneu ka traditë 40 vjeçare dhe organizohet cdo vit në Bogovinë. Zgjat dy javë dhe luhet me sistemin e pikëve. Ftohen ekipet nga vendi të paraqiten për të marrë pjesë në këtë turnir, thonë nga ekipi organizativ i turnirit.

 

Komentet

Leave a Reply

Top