U rikthye në vendin ku studioi 30 vjet më parë – FOTO

0c-22.jpg

U rikthye në vendin ku studioi 30 vjet më parë, duke krijuar kujtimet thjesht me një iPhone.

Lisa Werner, 57 vjeçe, një fotografe profesionale nga Santa Barbara, Kaliforni, është rikthyer së fundmi në Europë për të bërë foto në të njëjtat vende që ka vizituar dekada më parë.

Çuditërisht, Lisa nuk duket shumë ndryshe në fotot e saj ‘atëherë dhe tani’, me të njëjtën model flokësh dhe veshje, por sfondet kanë evoluar, duke u shtuar ndërtesa moderne dhe pemët më të rritura. Pjesa më e madhe e fotove janë bërë në Strasburg të Francës.

Komentet
Top