Loading...

UÇK- pralajmëron sulme të reja kundër “tradhtarëve” në Maqedoni!

20151003125724.jpg

Ushtria Çlirimtare Kombëtare përmes një komunikate me shkrim ka marr përgjegjësinë e dy sulmeve të fundit që kanë ndodhur në Shkup. Sipas Shtabit të përgjithshëm të UCK-së, aksioni ka qenë i suksesshëm ndaj çerdheve të krimit të shqiptarëve të cilët punojnë në MPB.

Në komunikatë thuhet se janë gjuajtur 12 predha dhe se aksioni do të vazhdoje deri në çlirimin e fundit të burgosurve shqiptar nga viti 2001 e deri në konfliktin e fundit në Lagjen e trimave, thuhet në komunikatën me shkrim të datës 29 shtator të vulosur nga Komandant Kushtrimi.

Po ashtu, në këtë komunikatë kërkohet lirimi i pijetarëve të arrestuar në konfliktin e fundit në Lagjen e Trimave në Kumanovë, përcjell Gazeta Express. Të ashtu quajturit UCK pohojnë se aksione të ngjashme do të ketë sërish.

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media